Individuelt stresscoachingforløb

Et individuelt stresscoachingforløb består som udgangspunkt af 7 samtalesessioner fordelt efter behov, ofte med en uges mellemrum.

Her vil der være 100 % fokus på dig og din situation, hvad enten du er sygemeldt, i fuldtids- eller deltidsarbejde, eller om du står for at skulle tilbage i job efter et stressforløb og gerne vil forebygge tilbagevendende stress. De fleste kan vende tilbage i arbejde efter de 7 samtaler. Klogere på sig selv og med redskaber til at forhindre og håndtere ny stress.

Vi har en stor værktøjskasse til stressforebyggelse og -håndtering, som vi giver dig del i gennem professionel og fortrolig samtale. Det er simple og effektive teknikker, der let kan passes ind i din dagligdag. I hver samtale får du nye øvelser og metoder, og du bliver trygt hjulpet igennem forløbet i dit eget tempo.

Under et forløb med stresscoaching hos os sker en stor del af forandringerne mellem samtalerne. Graden af forandring vil afhænge af din egen indsats i forhold til at implementere de nye redskaber og vaner.

Er du interesseret i at påbegynde et forløb med stresscoaching, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende samtale om din situation.

Priser og praktisk information

Pris på forløb for 7 samtaler (af en times varighed): 4.900 kr

Pris for en samtale (af en times varighed): 750 kr.

Det skal du vide:
Fakturaen betales efter første samtale. Samtalerne kan foregå over telefonen, hvor du ringer os op på et aftalt tidspunkt. Alternativt som en fysisk samtale i vores lokale tæt ved Amagerbro metrostation. Afbud skal meldes pr. sms eller mail og gerne senest 24 timer før. Ved udeblivelse uden forudgående afbud forbeholdes retten til at fakturere sessionen.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have vores hjælp til stresshåndtering.
Kontakt os

Info

Nordic Stress Management IVS
Amagerbrogade 61,
2300 København S
  • 28 83 81 15

Følg os

Nyhedsbrev

×
Ring op
Kontakt os
Menu