Naturgruppe for stressramte

Vi tilbyder stresscoaching i mindre grupper:
  • 3-8 deltagere pr. hold
  • Holdstart løbende
  • 2-3 timer pr. session
  • En gang ugentligt, 5 sessioner i alt

I gruppeforløbet har vi indtænkt naturen og mild bevægelse, og derfor foregår alle sessioner udendørs, hvor vi følges ad på lette gåture med stop og øvelser undervejs. Øvelserne er individuelt orienterede - dvs. der er ikke elementer af teambuilding eller fælleslege. Du er der for at lære noget om dig selv, og som i individuel stresscoaching arbejder du fuldt ud med din egen indre proces, ud fra hvor DU er i dit forløb. Forskellen er blot, at du gør det sideløbende med andre stressramte. Gruppen bruges til deling af oplevelser og refleksioner over øvelserne.

En session vil veksle forskellige elementer, herunder stillevandring rundt i forskellige naturrum, vejrtrækningsøvelser, stille væren samt dialog deltagerne imellem. Der er særlig fokus på afstressende aktiviteter tilpasset den stressramte krop. Gruppeforløbet egner sig godt til dig, der er sygemeldt af kortere eller længere varighed.

Måske tænker du, at et gruppeforløb er det samme som gruppeterapi, og at der dermed bliver stillet krav om, at man skal blotlægge sine inderste tanker og følelser til fremmede mennesker. Sådan er det dog ikke her. Vi skelner mellem det personlige og det private, og du deler kun de generelle erfaringer, du har gjort dig i dit stressforløb - og helt i dit eget tempo. Efterhånden som I bliver mere kendt med hinanden i gruppen, vokser tilliden og eventuelt lysten til at dele, men det er ganske frivilligt hvor ofte og hvor meget, du deler.

De fleste mennesker, der deltager i gruppeforløb, giver udtryk for, at det er en stor lettelse at opleve, hvordan andre mennesker genkender deres oplevelser og udfordringer med stress i hverdagen. Det kan opleves helende at kunne dele med og spejle sig i andre i samme situation.

BEMÆRK:

Alle gruppesessioner finder sted på Amager Fælled med mødested ved DR Byens metrostation.

Priser og praktisk information

Gruppeforløb med 5 sessioner: 2.500 kr.

Det skal du vide:
Info om betaling gives ved tilmelding. Tilmelding er først gældende efter betaling. Afbud skal meldes pr. sms eller mail og gerne senest 24 timer før. Da gruppeforløbet foregår udendørs, er det en god ide, at du som deltager iklæder dig tøj og sko efter vejrforhold. En gruppesession gennemføres uanset vejret, dog med undtagelse af ekstreme vejrforhold. Aflysning foregår altid med forudgående varsel.

Kontakt os, hvis du ønsker at indgå i et naturgruppeforløb

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have vores hjælp til stresshåndtering.
Kontakt os

Info

Nordic Stress Management IVS
Amagerbrogade 61,
2300 København S
  • 28 83 81 15

Følg os

Nyhedsbrev

×
Ring op
Kontakt os
Menu