Er du stressramt?

Er du udtalt træt? Lider du af søvnproblemer? Har du flere sygedage end normalt? Gør du dig mange bekymringstanker? Er du frustreret over ofte at glemme ting, ord eller navne? Er du generelt bare mere irritabel og opfarende, end du har lyst til at være?

Oplever du symptomer på stress, eller vil du blot vide, hvordan du eller andre kan forebygge stress, er du velkommen til at kontakte Nordic Stress Management i dag for en uforpligtende snak. Vi tilbyder at sammensætte et samtaleforløb med effektive og stressreducerende redskaber, så du kan forbedre din livskvalitet og dit helbred; til glæde for både dig selv, dine nærmeste og dit arbejdsliv.

Der kan være tale om alvorlig stress….

...Hvis du regelmæssigt sukker efter weekend, ferie eller fyraften, og hungrer efter at slappe af, lade op eller være dig selv
...Hvis du mistrives i din dagligdag
...Hvis du har svært ved at finde arbejdsglæden

Eller kort sagt:

Hvis du generelt oplever ubalance mellem din virkelighed og den måde, hvorpå du ville ønske at virkeligheden skulle være!

Alvorlig, eller langvarig, stress er ikke til at spøge med. Det skader dit fysiske helbred og din trivsel i almindelighed. Eksemplerne øverst på siden er alle symptomer på alvorlig stress. Stresssymptomer er individuelle og listen er lang. Tag derfor stresstesten og se dit stresstal.

Læs mere om stress, stressårsager og symptomer her eller kontakt os for en uddybende snak.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have vores hjælp til stresshåndtering.
Kontakt os

Info

Nordic Stress Management IVS
Amagerbrogade 61,
2300 København S
  • 28 83 81 15

Følg os

Nyhedsbrev

×
Ring op
Kontakt os
Menu