Nordic Stress Management

Hos Nordic Stress Management hjælper vi dig med at få mere ro og glæde i din hverdag. Vi arbejder både forebyggende og afhjælpende med stress - uanset om det er opstået i privatlivet eller er arbejdsrelateret.

Du behøver ikke at leve i en hverdag med stress. Gennem vores stressrådgivning og workshops hjælper vi dig med at finde overskuddet, roen og livsglæden påny, så du kan leve dit liv i overskud og balance.

Stresscoaching

Stresscoaching er en unik form for coaching, der både kan anvendes forebyggende og stressreducerende. Når vi hos Nordic Stress Management arbejder med stresscoaching, har vi fokus på at hjælpe dig med at skabe et afbalanceret liv med overskud og glæde.

Gennem mindre ændringer i din hverdag og effektive redskaber, du kan bruge mellem vores sessioner, er det muligt at indføre nye og mere hensigtsmæssige ændringer, der kan gøre dit liv og din hverdag mere meningsfuld med øget overskud.

Balance Log

Balance Log er et kalenderværktøj, der som den eneste på markedet, er opbygget således, at den ved aktivt brug forebygger stress, forbedrer en stresstilstand og forhindrer tilbagefald.

Balance Log bygger på principper og redskaber fra professionel stresscoaching, og den er med sit unikke design i indhold og opsætning skræddersyet til at understøtte stressramte i at opnå større trivsel, bedre balance og mindre stress i hverdagen.

Læs mere

Vores mission

I Nordic Stress Management lægger vi vægt på det, som gør os i norden til noget specielt og enestående. Vi, der bor i norden, lever side om side med havet, skovene og det åbne land. Vi påvirkes af mørke vintre og lyse somre, i evig cyklus med de skiftende årstider og med den natur, der omgiver os. Hygge, høj levestandard og det nære i hverdagen har givet os status af at være et af verdens lykkeligste folkefærd. Samtidig lever vi i Danmark også overvejende i tætbefolkede bymiljøer, med mindre og mindre kontakt til naturen i dagligdagen og i en samfundskultur, der vægter individet og den høje præstation.

Vi er i Nordic Stress Management optaget af dette modsætningsforhold, og vi søger i vores rådgivning af stressramte at kombinere høj, faglig professionalisme med inddragelse af naturen og frem for alt det autentiske møde mennesker imellem.

I samtlige vores produkter og ydelser er vores mål at hjælpe mennesker til at få en hverdag med mindre stress og med mere nærvær og balance. Kontakt os i dag, hvis du har brug for en vejledende snak.

Hvem er vi?

I Nordic Stress management vil du møde to erfarne ildsjæle, som arbejder ud fra den seneste forskning på stress- og trivselsområdet. Vi brænder for vores arbejde og for at fjerne tabuet omkring stress.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave altid at tage udgangspunkt i dig og den situation, netop du står i. I vores værktøjskasse har vi et væld af håndteringsredskaber, metoder og tilgange, men du og dine behov kommer først! Derfor vil du altid opleve, at vi i Nordic Stress Management møder dig ligeværdigt; ikke som “eksperterne”, men menneske til menneske.

Vi ved nemlig, hvad det vil sige at være stressramt. Vi har faktisk begge selv været der, og kan derfor også relatere os til, hvad det vil sige at “ramme bunden”, miste kontrollen og mangle overskud. Især i en samfundskultur præget af krav om tempo, ubegrænsethed og robusthed.

På baggrund af vores egne stressforløb og fra vores utallige samtaler med stressramte mener vi, at vi har fundet de bedste metoder til at komme ud af stress og ind i et liv i balance. Disse erfaringer vil vi gerne videregive til dig!

Læs mere om vores baggrund her

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have vores hjælp til stresshåndtering.
Kontakt os

Info

Nordic Stress Management IVS
Amagerbrogade 61,
2300 København S
  • 28 83 81 15

Følg os

Nyhedsbrev

×
Ring op
Kontakt os
Menu